Legújabb
BradoRast

1. TE, tesztoszteron?

Az azonnali válasz igen lenne. A legtöbb férfinak azonban hasonló a tesztoszteronszintje. Ha egy férfinak alacsony lenne a hormonszintje, akkor csökkenne az izomtömege is, és "odalent" is gondjai lennének. Ha semmi ilyesmi nem történik veled, akkor a tesztoszteron terápia valószínűleg nem segít.

Ennek ellenére mindenki ösztönösen sejti, hogy ha elkezdi tömni magát hormonokkal, az bizony kockázattal jár. Ahogyan azt egy 2014-ben elvégzett tanulmány sugallja, a 65 évesnél fiatalabb férfiaknál a tesztoszteron használata következtében fokozódott a szívproblémák és a szívroham kockázata. Patkányokon végzett tesztoszteron-kiegészítőkkel végzett kísérletek a rák kockázatának növekedését jelezték. A tesztoszteron-kiegészítők szedésének mellékhatása, hogy csökkentik azok természetes termelődését, és a test függővé válik ettől a szintetikus külső forrástól.

2. VÁLASZ MINDENRE: GENETIKA

Ahogy a magasságot "örököljük", épp úgy sok más külső tulajdonságot is, beleértve a szőrzetet is. Hogy mennyire leszel szőrös, az erősen függ a genetikai hajlamaidtól is. Ha őseid szakállasak voltak, akkor valószínűleg neked is lesz. Ha az arcuk természetüknél fogva sima, akkor nincs jó hírem számodra...

3. ÉLETMÓD

Ne lazsálj. A rendszeres alvás és a megfelelő étrend az egyik tényező, amely erről gondoskodik. Javasolt továbbá a stressz mértékének csökkentése, a dohányzás mellőzése és a bőr gondozása. Ha a természet nem gondolt rád, akkor természetesen nem számíthatsz csodákra, de a szakállnövekedés pozitív feltételeinek megteremtése a legkevesebb, amit megtehetsz.

Ha genetikai problémád van, sajnos nem tudunk segíteni. Ha valami mégiscsak nő az arcodon, és a problémád a lassú növekedés, a nem elég sűrű szakáll vagy csak foltokban nő, van egy megoldásunk a számodra: Bradorast.

A Bradorast olyan vitaminkeverék, amely segít abban, hogy a genetikádnak megfelelő szakállat tudj növeszteni. Ez a táplálék-kiegészítő feltölti a testedet mindennel, ami csak a szakáll növekedéséhez és sűrűsödéséhez szükséges. A benne található 46 hatóanyag közül a legfontosabb a biotin..

Biotin? MI IS AZ TULAJDONKÉPP?

A biotin, más néven B7-vitamin vagy H-vitamin, a B-vitaminok csoportjába tartozik, segítik a testet a szénhidrátok energiává alakításában és a fehérjékkel együtt a zsírok anyagcseréjében. A B-vitamin szükséges az egészséges bőr, haj (szőrzet), a szem és a máj számára. A biotin az idegrendszer megfelelő működését is segíti. A stressz a hajhullás gyakori oka, ezért a biotin kettős védelmet nyújt mind az idegek, mind a szőrtüszők számára.

Mivel ez a vitamin vízben oldódik, a szervezet nem tárolja, ezért pótolni kell.

További fontos elemek:

- Az A-vitamin (béta-karotin) biztosítja a bőrzsír optimális termelését, és így csökkenti az áll viszketését a szakáll növekedése során. Hidratálja a hajhagymákat és a bőrt, ami fontos az egészséges haj (szőrzet) szempontjából. Emellett rugalmasságot is biztosít a szálaknak.
- A C-vitamin nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem hozzájárul a kollagén termeléséhez is. Gondoskodik a haj, a bőr vitalitásáról, miközben megakadályozza a haj száraz, töredezett legyen, valamint a hajhullás mértékét is csökkenti.
- Az E-vitamin leginkább az egészséges bőr kulcsaként ismert. Növeli a véráramlást, ezáltal elosztja az oxigént és a tápanyagokat a hajhagymákban. Ez biztosítja a haj növekedéséhez szükséges optimális környezetet.
- A D-vitamin aktiválja a szunnyadó szőrtüszőket és elősegíti azok növekedését.
- A B1, B6 és B12 vitaminok támogatják és felgyorsítják a meglévő haj vagy szőrzet növekedését.
- A B3-vitamin (niacin), ugyanúgy, mint az E-vitamin,  elősegíti a vérkeringést, ami elősegíti a haj növekedését. Hatékonysága növekszik, ha biotinnal kombinálják.
- A természetes kén (MSM) az optimális egészség alapja, amely segíti az áll és az arc bőrének táplálását.
- A zsurló kivonat erősíti és egészségesebbé teszi a szőrtüszőket. Az összes növény közül a zsurlóban a legmagasabb a szerves szilícium aránya.
- A para-amino-benzoesav (PABA) megakadályozza a haj őszülését és helyreállítja az ősz haj eredeti pigmentációját, ha az őszülést stressz vagy vitaminhiány okozta.
- A cink és a réz megelőzi a hajhullást, és támogatja a gyors növekedést.

És akkor a végén egy gyors ismétlés: A Bradorast olyan étrend-kiegészítő, amely elősegíti a szakáll gyorsabb és erősebb növekedését. A használat eredményei csak 4 hét múlva jelentkezhetnek, de javasoljuk a legalább 3 hónapig tartó használatot. A táplálékkiegészítők hatékonysága különféle elemektől függ, beleértve az étkezési szokásokat, az életmódot vagy a genetikát.

Elegendő kitartást és sűrű szakállat kívánunk!

források:

1. healthline.com

2. journals.plos.org

3. press.nedocrine.org

4. beardresource.com

5. realbeardedmen.com

6. umm.edu

7. eotazky.sk

8. healthtipsss007.blogspot.ru

9. ehow.com

10. naradanews.com