Legújabb
Mi legyen a töredezett hajvégekkel

Ha töredezik a haja, azon semmilyen "csoda" nem segít! A vágás segíthet, ami hozzájárul az egészséges megjelenésükhöz. Annak érdekében, hogy a hajvégei a lehető leghosszabb ideig sértetlenek maradjanak, szükséges  őket gondozni a megfelelő hajkozmetikumok alkalmazásával, és a lehető legkevésbé kell őket kémiai kezelésnek (pl. tartós hullám, festés, melírozás ...), fizikai megterhelésnek (nedves haj fésülése, hajsütővas, hajvasaló, hajszárító használata...), káros külső hatásoknak (napfény, tengervíz - kiszárítja) kitenni...

A hajvégek gyors töredezésének megelőzésére ajánljuk a Kallos COSMETICS LAB 35 SERUM 50 ml - regeneráló szérumot a száraz és sérült hajvégek ellen. A szérum számos fontos és hatékony regeneráló összetevőt tartalmaz az új KERATRIX formulával, amely védőfóliát képez a haj körül, így védve és zárva azt. Gyorsan felszívódik a hajvégekben, és megelőzi a hajvégek töredezését. Nem hagy zsíros érzetet! Elég 2-3 adag az ujjaira majd finoman dörzsölje be vele a haj száraz vagy nedves végeit. Ezután kedvére formázhatja.
Fokozatosan mutatunk be olyan hajkozmetikumokat, amelyek enyhítik a sérült haj hatásait  a már korábban említett terheléseket követően, vagy megelőzésként a károsodások ellen, de akár a hajformázást is megkönnyíthetik.
Online áruházunk nemcsak a hajkozmetikumokkal, de bőrápoló kozmetikumokkal is foglalkozik. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, ezért további információkért kövesse a új termékeinket és cikkeinket, amelyekből még többet megtudhat.
A kozmetikumok mellett megpróbálunk hozzáadni cikkeinkhez otthoni recepteket is a különféle típusú haj és bőr kezelésére. Legközelebb olyan kozmetikai tanácsot mutatunk be olyan bőr kezelésére, amelyet ebben az őszi időszakban igényli a felfrissítést és a forró nyár folyamán elveszített hidratáltság visszaszerzését.