Legújabb

(4)

-5%

P01234

766 Ft ÁFÁ-val

807 Ft ÁFÁ-val

5% (41 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron

db
TOP LINE szőrtelenítő viasz nagy sűrűségű viasszal a közepesen vastag szőrszálak eltávolítására. A viasz minden bőrtípusra alkalmas nagy bőrfelületek (kéz, láb, hát) szőrtelenítésére.
A Top Formula viaszok A TOP LINE szintetikus gyanta alapúak és jó tapadásúak. A szintetikus viaszok nem okoznak irritációt és allergiát, érzékeny bőrűek számára is alkalmasak.
A viasz fokozott tapadása lehetővé teszi az összes szőrszál egyidejű eltávolítását, nem kell megismételni az alkalmazást. A viaszokat vékony rétegben hordják fel, aminek köszönhetően jól tapadnak a hajra és a szőrtelenítő papírra.
A szőrtelenítés kevésbé fájdalmas. Nem hagy ragacsos érzetet a bőrön. A szőrtelenítéshez használt viaszt mono fűtőberendezéssel melegítjük. A viaszcsomag részét képező roll-on segítségével hordják fel a bőrre. A viaszt egy melegítőben 30-40 percig melegítjük. sűrűsége szerint. Mielőtt felvinné a bőrre, próbálja ki, hogy a viasz nem túl forró-e az Ön számára, és csak ezután vigye fel az Ön által választott szőrtelenítési területre. Vigyen fel szőrtelenítő papírt a viaszra, és tépje szét a szőrnövekedés irányával ellentétesen.
A jobb hatás érdekében szőrtelenítés előtti termékek használatát javasoljuk. Max. ajánlott hőmérséklet 39 fok, roll-onnal felhordva, szőrtelenítő csíkokkal (papírokkal) eltávolítjuk.
 
Kézikönyv:
1. Távolítsa el a szalagot a tekercsről
2. Tegye a viaszt a fűtőbe, és melegítse 38 - 39 °C üzemi hőmérsékletre (kb. 30 - 40 perc)
3. A bőr zsírtalanításához és a szőr felemeléséhez vigyen fel szőrtelenítés előtti terméket a bőrre, szárítsa meg a bőrt
4. Tekercs segítségével vigyen fel vékony viaszréteget a szőrtelenítendő területre. Vigye fel a viaszt a haj növekedésének irányában.
5. Helyezze a szőrtelenítő papírt a gyantázott területre, és erősen nyomja meg.
6. Gyors húzással húzza le a szőrtelenítő csíkot a bőrről a szőrnövekedés irányával ellentétesen.
7. Szőrtelenítés után kezelje a bőrt barnító szerrel.
Termék volumene
100 ml
Keressen fel!