Legújabb

Ammónia nélkül

P01165

1 188 Ft ÁFÁ-val

Raktáron

db
Very Light Blonde - Nagyon világos szőke Több >>

Permanens krémes hajfesték a spanyol K89 márkától a KC Free termékcsaládból egyedi összetétellel, AMMONIA NÉLKÜL, PPD és rezorcin nélkül. Tökéletesen fedi a szürkét, védi a haj szerkezetét, fokozza a hidratálást és a hajkezelést a festés során, hosszabb színtartamot biztosít és fényt ad. Tartalmaz:

Keratin – A keratin egy fehérje, amely a kozmetikumok szerves részét képezi. Egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak, és jelentősen befolyásolja annak minőségét. A keratin biztosítja:
- Kisimítja a hajszálakat és kitölti a repedéseket
- Mélységben és kívül is javítja a haj szerkezetét.
- Regenerálja és hidratálja a hajat
- A szőrszálak töredezése és felvillanyozása ellen hat
- Megvédi a hajat a külső károktól
- Fényt és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak

Argánolaj - természetes összetevő, amely táplálja és hidratálja a hajat, lezárja a hajszálakat és meghosszabbítja a szín élettartamát.
Anti-Age Complex – felgyorsítja a szín felszabadulását a haj belsejében és lelassítja az oxidációs folyamatot.

Használata: A szín professzionális célokra készült, nem otthoni kísérletezésre! 1:1,5 arányban összekeverjük a KC Free sorozat 3%, 6%, 9% vagy 12% oxidálószerével, 25-40 perces expozíciós idővel. Keverje össze a szuperfehérítőt 1:2 arányban 9% vagy 12% oxidálószerrel 50-55 perces expozíciós idővel. Tónusban keverje össze a festéket 1: 2 arányban 3% oxidálószerrel, 20-25 perces expozíciós idővel. Mindig keverje össze a festéket nem fémes edényben, és használat előtt végezzen egy kis bőrkompatibilitási tesztet. A festéket nem szabad bőrirritációra vagy összetevőire allergiára használni.
Űrtartalom: 60ml

Termék volumene
60 ml
Termékcsalád
KC FREE Ammonia
Keressen fel!