Legújabb

P00298

1 003 Ft ÁFÁ-val

Raktáron

db

Világosbarna Lady Stella VitaColor Professional LUX 100ml

Csak professzionális használatra!

Professzionális krémhajfesték alacsony ammónia tartalommal (kevesebb, mint 1%). A speciális mikropigment technológiának köszönhetően a szín mélyebben behatol a hajszerkezetbe, ezáltal tartósabb fedést biztosít. A karité vajnak, a selyem fehérjének és a gyümölcskivonatoknak köszönhetően a színek gyengédek a hajhoz, ezért gyenge és fáradt hajra is alkalmas. Javasoljuk, hogy az általános utasításokat betartva, szakszerűen használják.

 A színt egy nem fémes tálban keverjük össze Vita Color oxidáló emulzióval (peroxid) 1:2 arányban standard vagy 1:3 arányban supervilágos árnyalat esetében (szőke). Viseljen védőkesztyűt.

Használati útmutató: vigye fel a kevert színt a hajra, s a kívánt színtől függően hagyja rajta 20-45 percig, majd alaposan öblítse le, amíg a víz teljesen tiszta nem lesz. A szín hosszantartó megőrzése érdekében javasolt hajmaszk használata.

Vigyázat!: Ellenőrizze a festék és az oxidáló emulziók (peroxid) összetételét! Ha bármelyik összetevőjével szemben túlérzékeny vagy allergiás, esetleg sérült a fejbőre, kérjük ne használja a terméket! A hajfesték szemöldök illetve szempilla festésére nem alkalmas. Szembe ne kerüljön! Tartsa távol a gyermekektől! 16 éves kor alatt a termék alkalmazása nem ajánlott!

Termék volumene
100 ml
Termékcsalád
VitaColor
Keressen fel!