- Termék volumene: 500 ml">
Legújabb

P01478-2

10 683 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Nincs raktáron ellenőrzèse

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges formula, amely napokig frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Profumi d'Oriente - Kelet érintése, fás/keleti illat
Keleti - fűszeres kompozíció, tele feszültséggel és illatkontrasztokkal. A rózsa, a pacsuli és a szantálfa illatos jegyei az akkordok tökéletes egyensúlyát játsszák. A tonkabab és az értékes fa illata együtt egzotikus és pihentető illatélményt hoz létre. Nem tartalmaz parabéneket. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetétel: hexil-szalicilát, benzil-szalicilát, tetrametil-acetiloktahidronaftalin, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, kumarin, hexil-fahéj, 1,3,4,6,7,8a-hexahidro-1,1,5,5-tetrametil-2H-2 ,4a-metanonaftalin-8(5H)-on, metilcinnamát, acetil-hexametiltetralin, limonén, eugenol, boróka, Juniperus mexicana, ext., cineol.

Keressen fel!