- Termék volumene: 200 ml">
Legújabb

P01471-1

6 992 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Raktáron

db
Termék volumene Elérhetőség Ár ÁFÁ-val   Darabszám (db)
MAMI Milano mosodai parfüm ARGAN - Termék volumene: 200 ml 200 ml Raktáron 6 992 Ft
MAMI Milano mosodai parfüm ARGAN - Termék volumene: 200 ml 500 ml Nincs raktáron 10 715 Ft

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges tónus, amely hosszan tartó frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Argan - Argán virág/fa illat.
Burkoló textúrája a narancs és a neroli jegyeivel nyílik meg, amelyek az argán és a narancsvirág bársonyos szíve felé tolnak. Mindent a borostyán, a cédrusfa és a fehér pézsma meleg alapja zár. Speciális formula, amely lehetővé teszi, hogy ruhái napokig illatosak maradjanak. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetétel: TARTALMAZ: Tetrametil-acetiloktahidronaftalin, Linalool, Oxidipropanol, Boróka, Juniperus mexicana, ext., Acetilhexametiltetralin, kumarin, 3-p-kumenil-2-metil-propionaldehid, limonén, linalil-acetát (3,7,7,) ] -2,3,4,7,8,8a-hexahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulén, fahéj-alkohol.


Keressen fel!