- Termék volumene: 200 ml">
Legújabb

P01472-1

7 119 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Raktáron

db
Termék volumene Elérhetőség Ár ÁFÁ-val   Darabszám (db)
MAMI Milano mosodai parfüm BREZZA - Tengeri szellő - Termék volumene: 200 ml 200 ml Raktáron 7 119 Ft
MAMI Milano mosodai parfüm BREZZA - Tengeri szellő - Termék volumene: 200 ml 500 ml Nincs raktáron 10 910 Ft

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges tónus, amely hosszan tartó frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano BREZZA - Breeze Mora Floral/Poudré
Erősen idéző ​​és könnyű illat, amely a tengeri szellőre emlékeztet. A kompozíciót az édes narancs és a citromvirág érdekes gyümölcsös keveréke nyitja, amely az érzéki bazsarózsa szirmok, a neroli és a pelargonium szívéhez csatlakozik. Speciális formula, amely lehetővé teszi, hogy ruhái napokig illatosak maradjanak. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetétel: Oxidipropanol, Tetrametyl acetyloktahydronaftalény, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool,alfa-izometylionón, Kumarín, 3-p-kumenyl-2-metilpropionaldehid, citronellol, nerol,

Keressen fel!