- Termék volumene: 500 ml">
Legújabb

Újdonság

P01473-2

10 779 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Nincs raktáron ellenőrzèse

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges tónus, amely hosszan tartó frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Coccole di Talco - Talc Hug Chypre/Poudre
Finom illat, amely elkényezteti. A bergamott és a fehér virágok frissességét a talkumjegyek diadala veszi körül. Az illat szíve az ylang ylang, a fekete írisz virág és a rózsaszín bors érdekes kompozíciója. Speciális formula, amely lehetővé teszi, hogy ruhái napokig illatosak maradjanak. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetevők: Linalil-acetát, Linalool, Oxidipropanol, Kumarin, Limonén, Pin-2(10)-én, alfa-izometilionon, Geraniol, Nerol, dipentén (limonén), Benzil-szalicilát, Hidroxi-citronellal, (1S,5S)-2,6, 6-trimetil-biciklo[3.1.1]hept-2-én, p-krezol, ionon.

Keressen fel!