- Termék volumene: 200 ml">
Legújabb

P01474-1

6 971 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Raktáron

db
Termék volumene Elérhetőség Ár ÁFÁ-val   Darabszám (db)
MAMI Milano mosodai parfüm Diamante Bianco - Fehér gyémánt - Termék volumene: 200 ml 200 ml Raktáron 6 971 Ft
MAMI Milano mosodai parfüm Diamante Bianco - Fehér gyémánt - Termék volumene: 200 ml 500 ml Nincs raktáron 10 683 Ft

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges formula, amely napokig frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Diamante Bianco - Fehér gyémánt virágos illat
Az illat a fehér virágok intenzív és kifinomult illatát ünnepli, amelyek elárasztják és formálják a narancs és a méz édes jegyeit. A gyöngyvirág és a bodza illata a tonkabab és a fehér pézsma telt és beborító alapjává árad. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetevők: Terpineol, Amil Cinnamal, Tetrahidrolinalool, 4-terc-Butil-ciklohexil-acetát, 2-metilundekanal, 3-p-cumenil-2-metilpropionaldehid, Cinnamil-alkohol, Citronellol, ISOEUGENOL, cisz-4-(geranil-metil)-komarin, komarin-,-izopanmetil, komarin nerol .

Keressen fel!