- Termék volumene: 500 ml">
Legújabb

P01475-2

10 683 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Raktáron

db
Termék volumene Elérhetőség Ár ÁFÁ-val   Darabszám (db)
MAMI Milano mosodai parfüm Diamante Rosa - Rózsaszín gyémánt - Termék volumene: 500 ml 500 ml Raktáron 10 683 Ft
MAMI Milano mosodai parfüm Diamante Rosa - Rózsaszín gyémánt - Termék volumene: 500 ml 200 ml Raktáron 6 971 Ft

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges formula, amely napokig frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Diamante Rosa - Rózsaszín gyémánt, virág/aldehid illat
Az illatot az első pillanattól kezdve elcsábító összetétel jellemzi. A fehér őszibarack és a citrom édes jegyeivel nyit. Ennek az ellenállhatatlan illatnak a szíve rózsából, fahéjból és gyöngyvirágból áll, amelyek felismerhetetlenül merész és tartós érintést kölcsönöznek neki. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetevők: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, nopil-acetát, oxidipropanol, citronellol, terpineol, hexil-cinnamal, 3-p-cumenil-2-metil-propionaldehid, 2-metilundekanal, benzil-szalicilát, ametil-hexametil-acetil-hexa-metil-acetát , cisz- 4 (izopropil)-ciklohexán-metanol, (E)-anetol.

Keressen fel!