- Termék volumene: 500 ml">
Legújabb

P01477-2

10 683 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Nincs raktáron ellenőrzèse

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges formula, amely napokig frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Nuvola di Cotone - Pamut felhő, Virág/Púder illat
Virágos és beborító illat, amely a heliotrop és a citrom zöld jegyeivel nyílik meg. Szíve narancsvirágból, zsályából és ylang ylangból áll: a pamut puhaságát idézi. Mindent a vanília és a szantálfa jegyei fejeznek be, így az illat édeskés és tartós lesz. Nem tartalmaz parabéneket. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetevők: Oxidipropanol, benzil-szalicilát, tetrametil-acetiloktahidronaftalin, hexil-cinnamal, hexil-szalicilát, hidroxicitronellal, citronellol, eugenol, kumarin, linalool, geraniol, nerol, 3-p-methoxi-propyl-2-etoxi-cumenyl-2-etoxi-cumenyl-2. letoxi-dimetil-ciklohex-3-én -1-karbaldehid és 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid, limonén, 1-(2,6,6-trimetil-3-ciklohexen-1-il)-2-butén-1-on, zsálya olaj, 1-(2,6,6-trimetil-1,3-ciklohexadien-1-il)-2-butén-1-on.

Keressen fel!