- Termék volumene: 200 ml">
Legújabb

P01479-1

6 971 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket

Nincs raktáron ellenőrzèse

A MAMI Milano Essence nem csak egy parfüm, hanem egy különleges formula, amely napokig frissességet kölcsönöz a ruhaneműnek. Elég néhány csepp, és a ruhanemű kifinomult és elegáns illata lesz. A mosáshoz használt olajos parfümök Olaszországban készülnek.

MAMI Milano Sandalo - Szantálfa, fás illat
A citrusfélék egy csavarral nyitják meg ezt a beborító illatot, és azonnal egy leheletnyi frissesség követi őket a levendula jegyeknek köszönhetően. Az illat alapja meleg és kellemes érzést kelt a borostyán, a vanília és a pacsuli keverékének köszönhetően, amelyek tökéletesen kiemelik és modern tónusban értelmezik a szantálfa ősi illatát. Nem tartalmaz parabéneket. Illatos olaj alapú parfüm mosáshoz.

A használat:
A mosógéphez: Öntsön egy vagy két kupaknyi parfümöt az öblítőrekeszbe, attól függően, hogy milyen intenzitású illatot szeretne elérni. Általában 5 kg ruhaneműre csak egy 5 ml-es kupak elegendő, ami a ruhanemű szagát szétszórja az egész házban. A nagyon erős, intenzív illat kedvelői 2 kupakot használhatnak.
Kézi mosás: Az utolsó öblítés során 5 liter vízhez egy vagy két kupaknyi mennyiséget adjunk hozzá.

Összetétel: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, benzil-benzoát, tetrametil-acetiloktahidronaftalin, benzil-szalicilát, linalil-acetát, linalool, kumarin, alfa-izometil-ionon, limonén, metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benpzomen-3,6-dimetil - 2-metil-propionaldehid, izobutil-acetát.

Keressen fel!