Legújabb

Újdonság

P01540

2 379 Ft ÁFÁ-val

Pontosítsa a kiválasztott terméket
db
Méret Elérhetőség Ár ÁFÁ-val   Darabszám (db)
Soft Care Prime VIOLET BLUE 100 db S Raktáron 2 379 Ft
Soft Care Prime VIOLET BLUE 100 db M Raktáron 2 379 Ft
Soft Care Prime VIOLET BLUE 100 db L Raktáron 2 379 Ft

A Soft Care Prime antimikrobiális nitril vizsgálati kesztyűk egy lépéssel tovább védelmezik. Kiváló minőségű nitrilből készültek és speciális bevonattal rendelkeznek, aktív hatást biztosítva a mikrobák széles köre ellen. Ezek a legjobb választás a nozokomiális (kórházi) fertőzések terjedésének csökkentésére.

Ideális használatra:
- Gyógyszer
- Fogászat
- Egészségügyi szolgáltatások
- Gyógyszeripari cégek
- Betegek otthoni ellátása

Hogyan működik antimikrobiális hatásuk:
A kesztyű külső felületének speciális összetétele fénnyel érintkezve egyetlen oxigént szabadít fel, egy nagyon reaktív formát, amely gyorsan oxidálja a mikrobiális sejtek szerkezetét és semlegesíti azokat. A speciális összetétel rögzítve marad a kesztyű felületén, és nem kerül át más felületekre.
 
- MDD 93/42/EHS I. osztály: Harmonizálva az orvostechnikai eszközökre vonatkozó európai jogszabályokkal
- EN 455: Az orvosi használat során tanúsított védelem tanúsítása
- Ujjbegy textúrája
- Pormentes
- Mindkét oldal
- Eldobható, 100 db-os csomagban
- Hengeres kivitel és tömör mandzsetta
- AQL 1.5

Méretek: S - small, M - medium, L-large, 

Acceptable Quality Level (AQL) - az elfogadott minőségi szint egy nemzetközileg elismert minőségi szabvány, amely a termékek minőségének mérésére szolgál, beleértve az orvosi védőkesztyűket is. Főleg a lyukhibák kimutatására használják a víztömeg-teszt segítségével, amely biztosítja az embereket, hogy védve vannak a lyukaktól, gyenge pontoktól és szakadásoktól. Az 1,5-ös AQL azt jelenti, hogy 1,5%-nál kevesebb hiba van egy kesztyűkötegben.

Figyelmeztetések: Csak egyszeri használatra. A kesztyűk gyártásához használt összetevők egyes felhasználóknál allergiás reakciókat, köztük anafilaxiás reakciókat okozhatnak. Ilyen reakció esetén hagyja abba a használatát, és forduljon orvosához. Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati és tárolási útmutatót.

Keressen fel!