Legújabb

P8952744

6 824 Ft ÁFÁ-val

Raktáron

db

Az Uppercut Deluxe Shave Cream gyorsan krémes habot hoz létre a szoros és kényelmes borotválkozás érdekében, egy nyugtató komplexet tartalmaz, amely segít megelőzni a borotvaégést, és hidratálja a bőrt. "Rendszeres" borotvához alkalmas. Habosítsa fel ecsettel vagy ujjaival. Védi a száraz és érzékeny bőrt. Allantoint tartalmaz, amely megnyugtatja a bőrt stressz alatt, a krém emellett mélyen táplál és segít csökkenteni a bőrirritációt.

Illat: Ciprus és cédrus
Bőrtípus: Száraz és érzékeny bőrre
Használata: Napi használat

Borotvakefe alkalmazása: Áztassa be a borotvakefét meleg vízbe. Adjon hozzá egy kis mennyiségű krémet a sörtékhez, és körkörös mozdulatokkal dolgozza körbe a borotvakefével a szakáll területét, amíg gazdag krémes hab nem keletkezik. Ezután folytassa a borotválkozást a borotvával a szokásos módon.

Kézi felhordás: Vegyünk egy kis mennyiségű borotvakrémet, és finoman masszírozzuk be a tenyerébe, hogy gazdag, krémes habot hozzunk létre. Kezével oszlassa el, és egyenletesen vigye fel a szakáll területére. Ezután folytassa a borotválkozást a borotvával a szokásos módon.

Borotválkozás után öblítse le arcát langyos vízzel, törölközővel finoman szárítsa meg bőrét. Ezután vigyen fel Uppercut Deluxe hidratáló krémet, amely segít megnyugtatni az irritált bőrt.

Súly
120 g
Keressen fel!