Legújabb

P01456

4 992 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron ellenőrzèse

SZŐRÍTŐ VIASZ fűtődobozban iWAX 100 WHITE
Univerzális melegítő minden típusú szőrtelenítő viaszhoz
Az iWax 100 white ergonomikus szőrtelenítő viaszmelegítő lehetővé teszi a szőrtelenítéshez szükséges termékek gyors és hatékony elkészítését. A készülék használata biztonságos és intuitív, garantálja a kemény vagy puha szőrtelenítő viasz problémamentes felmelegítését. Alkalmas konzerv szőrtelenítő viaszokhoz, keményviaszokhoz és szőrtelenítéshez használt gyöngyökhöz.

Praktikus szőrtelenítő viaszmelegítő a kényelmes szőrtelenítésért
A szőrtelenítő viaszmelegítő rendkívül intuitív módon kezelhető - a szabályozó segítségével egyszerűen beállíthatja a kívánt fűtési hőmérsékletet. A visszajelző lámpa jelzi az üzemállapotot, a click rendszer pedig jellegzetes kattanással tájékoztat a készülék be/kikapcsolásáról. A rózsaszín árnyalatú átlátszó fedél lehetővé teszi a szőrtelenítő viasz olvadási állapotának ellenőrzését, és egyben megakadályozza a szennyeződés felhalmozódását a készülék belsejében. A kis nyílások megakadályozzák a túlmelegedést és garantálják a szellőzés lehetőségét. A keményviasz feloldására szolgáló alumínium vödör fogantyúval van ellátva, amely megkönnyíti a tartály eltávolítását. Ennek köszönhetően a szőrtelenítő viaszmelegítő könnyebben tisztán tartható.

Hogyan kell használni az iWaw 100 szőrtelenítő viaszmelegítőt?
1. Távolítsa el a fedelet a készülékről.
2. Helyezze a szőrtelenítő viaszt a dobozban a fűtőbe, majd csatlakoztassa a készüléket az áramforráshoz.
3. Forgassa a gombot ON állásba – a piros fény azt jelzi, hogy a készülék elkezdett működni.
4. A viasz a beállított hőmérséklettől és viaszmennyiségtől függően 15-30 perc alatt feloldódik.
5. Amikor a viasz cseppfolyósodott, állítsa a gombot középső helyzetbe, hogy a hőmérséklet állandó maradjon. Amíg a gép működik, a lámpa kialszik, majd újra kialszik, hogy fenntartsa a viasz megfelelő hőmérsékletét. Mindig ellenőrizze a viasz hőmérsékletét, mielőtt felvinné a bőrre, hogy elkerülje az égési sérüléseket.
6. A munka befejezése után kapcsolja ki a készüléket, és várja meg, amíg kihűl. Ezután meg kell tisztítani - használhat egy speciális készítményt, amelyet az eszközök viaszból történő tisztítására terveztek.

Az iWax100 viaszmelegítő ára a következőket tartalmazza:
- melegítő
- tápkábel
- vödör keményviasz melegítésére
- utasítás

Az iWax100 Wax Heater műszaki adatai:
Szín: fehér melegítő
Űrtartalom: 400-500 ml
Teljesítmény: 100W
Feszültség: 220-240V

Keressen fel!